Mogelijkheid tot woonklaar

Wij kunnen voor u uw nieuwe woning zo compleet maken dat u meteen kunt verhuizen.

Woongereedpakket als meerwerk

Uw nieuwe woning is bouwgereed, dat wil zeggen dat alleen de badkamer en het toilet al voor u zijn geregeld. Wij bieden u de mogelijkheid om uw woning woongereed te maken. Dat wil zeggen dat wij de keuken, vloerbekleding en raambekleding ook voor u kunnen regelen. Daarnaast worden alle wanden op iedere verdieping airless wit gespoten, alsook de plafonds op de begane grond en eerste verdieping. Dit woongereedpakket kunt u als meerwerk bij ons afnemen. Daarmee maakt u uw woning instapklaar! Uw kopersbegeleidster bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Van alle gemakken voorzien

De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.

Heerlijk comfortabel

Niet alleen de badkamer, maar ook de slaapkamers en de begane grond worden voorzien van vloerverwarming (met uitzondering van het toilet en de trapkast). Een aangenaam wooncomfort, ook daar staat MorgenWonen voor!